Zeus Village in Griekenland met Tui.be

Zeus Village in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Zeus Village in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Zeus Village

In het pittoreske dorpje Kato Daratos bevindt zich het kleinschalige Zeus Village Resort. Je verblijft er in een van de 35 comfortabele studio’s of appartementen en begint er de dag met een lekker ontbijt met lokale producten en zicht op het zwembad. Weg van alle drukte kom je hier heerlijk tot rust. Op wandelafstand vind je het zandstrand en talrijke winkeltjes en tavernes. Ook het centrum van Chania, met zijn oude Venetiaanse haven, en de levendige badplaats Platanias liggen vlakbij.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Zeus Village.

Land

Streek

Plaats

Sterren