Zafiro Palace Palmanova in Spanje met Tui.be

Zafiro Palace Palmanova in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Zafiro Palace Palmanova in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Zafiro Palace Palmanova

Dit hotel is ideaal voor een luxevakantie voor families met kinderen. De talrijke faciliteiten zorgen ervoor dat geen enkel gezinslid zich een seconde hoeft te vervelen. Kinderen amuseren zich in het kinderbad met piratenboot, in de miniclub of op het springkasteel terwijl je naar hartenlust kan sporten of uitrusten op de Balinese bedden, zalig… Voor wie het liever wat rustiger aan doet is er natuurlijk ook het spacentrum. Er zijn verschillende restaurants, allemaal serveren ze heerlijke gerechten om duimen en vingers bij af te likken.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Zafiro Palace Palmanova.

Land

Streek

Plaats

Sterren