Wunderland Kalkar in Duitsland met Tui.be

Wunderland Kalkar in Duitsland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Duitsland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Duitsland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Wunderland Kalkar in Duitsland.

Je volgende vakantie naar Duitsland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Wunderland Kalkar

Voel de energie in Wunderland Kalkar! Dankzij meer dan 40 attracties beleven kinderen en hun familie er de leukste tijd van het jaar. Schreeuw op de achtbaan en de wildwaterbaan, vlieg op de rug van een olifant en bedwing de piratenboot. Vanuit het reuzenrad of de Atlantis heb je een prachtig uitzicht. Durvers wagen zich op de Vertical Swing, een zweefmolen van wel 60 m hoog! Er zijn grote speeltuinen, een heus strand met beachbar en de hele dag is er animatie. Wie van de familie wordt kampioen minigolf en bowlen? De hotelkamers bieden basiscomfort voor een toffe familiebreak. In dit ‘luilekkerland’ is bovendien alles inbegrepen in de prijs. Zo smul je van smaakvolle buffetten en is er onbeperkt limonade, frietjes en ijsjes in het pretpark. Een selectie aan dranken is ook inbegrepen in de zeven themabars.

Op vakantie naar Duitsland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Duitsland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Wunderland Kalkar in Kalkar.

Land

Streek

Plaats

Sterren