Witte Paard Hotels Saint Sauveur & Pantheon Palace in België met Tui.be

Witte Paard Hotels Saint Sauveur & Pantheon Palace in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Witte Paard Hotels Saint Sauveur & Pantheon Palace in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Witte Paard Hotels Saint Sauveur & Pantheon Palace

Sprankelende hotels in de bruisende badstad Blankenberge! Beide hotels zijn top, maar verschillen qua stijl: Hotel Saint Sauveur steekt in een strak design, Hotel Pantheon Palace baadt in een charmante boetiekstijl. Als gast van één van de hotels mag je gebruik maken van zowel het zwembad in Hotel Saint-Sauveur als van het wellnesscentrum in het zusterhotel Aazaert.

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Witte Paard Hotels Saint Sauveur & Pantheon Palace in Blankenberge.

Land

Streek

Plaats

Sterren