WestCord Hotel Noordsee in Nederland met Tui.be

WestCord Hotel Noordsee in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze WestCord Hotel Noordsee in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

WestCord Hotel Noordsee

Op het mooie waddeneiland Ameland schittert Hotel Noordsee. Het hotel is centraal gelegen, aan de rand van het dorp Nes op ongeveer 800 meter van het strand. In slechts drie kwartier ben je met de veerboot vanuit Holwerd op Ameland. Ameland heeft prachtige natuurgebieden en vier dorpen, waarvan Nes het grootste is en verrast met diverse winkeltjes en leuke café’s. Maar ook in het hotel is het goed toeven. In Vincenzo Grand Café kan je terecht voor een culinair diner of een drankje aan de bar. Ontspan in de sauna of neem een duik in het overdekte zwembad.

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in WestCord Hotel Noordsee

Land

Streek

Plaats

Sterren