Wellness-Verwöhnhotel Wildspitze in Oostenrijk met Tui.be

Wellness-Verwöhnhotel Wildspitze in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Wellness-Verwöhnhotel Wildspitze in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Wellness-Verwöhnhotel Wildspitze

Schitterend vernieuwd 4* superior hotel in een sneeuwzeker skigebied met een persoonlijke service, een uitstekend comfort en een zeer gewaardeerde keuken. Blikvangers hier zijn de infinity pool (ook in de winter open) en de ‘Gletscher Spa’ met panoramasauna en relaxruimtes met relaxlounge. Ontspan in deze prachtige oase van rust, terwijl de kinderen ravotten in de kinderclub. De Wildspitze kunnen we met een gerust hart rekenen tot een van de betere hotels in ons aanbod. Wellness-Verwöhnhotel Wildspitze biedt op en top kwaliteit van de bovenste plank.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Wellness-Verwöhnhotel Wildspitze in Mandarfen.

Land

Streek

Plaats

Sterren