Wellness Hotel Le Parc Alsace in Frankrijk met Tui.be

Wellness Hotel Le Parc Alsace in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Wellness Hotel Le Parc Alsace in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Wellness Hotel Le Parc Alsace

Dit charmante hotel ligt in het centrum van Niederbronn-les-Bains en is opgetrokken in chalet-stijl. De wandelmogelijkheden zijn legio en ontspannen kan je in het zwembad en de wellnessruimte van het Wellness Hotel Le Parc Alsace. Genieten van een lekker diner bij een fris glaasje Riesling kan dan weer in restaurant l’Alexain.

Insider tip: maak een wandeling van ca. 3,5 km naar het kasteel van Wasenbourg op een heuvel net buiten Niederbronn.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Wellness Hotel Le Parc Alsace in Niederbronn-les-Bains.

Land

Streek

Plaats

Sterren