Weinhotel St. Stephanus in Duitsland met Tui.be

Weinhotel St. Stephanus in Duitsland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Duitsland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Duitsland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Weinhotel St. Stephanus in Duitsland.

Je volgende vakantie naar Duitsland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Weinhotel St. Stephanus

Wie Moezel zegt, denkt ongetwijfeld aan wijn. Het gekende wijnhotel Sankt Stephanus is de place to be voor een goed glas wijn, maar ook voor een uitstekend diner in een stijlvol kader. De eigenaar staat nog zelf aan het fornuis, een garantie voor kwaliteit. Slapen doe je in comfortabele kamers en voor ontspanning is er een overdekt zwembad met vanaf zomer 2020 als kers op de taart een volledig nieuwe wellness. De persoonlijke service door de familie Saxler en de ongedwongen sfeer ronden dit prachtaanbod af.

Op vakantie naar Duitsland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Duitsland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Weinhotel St. Stephanus in Zeltingen – Bernkastel.

Land

Streek

Plaats

Sterren