Viva Wyndham Tangerine in Dominicaanse Republiek met Tui.be

Viva Wyndham Tangerine in Dominicaanse Republiek

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Viva Wyndham Tangerine in Dominicaanse Republiek misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Dominicaanse Republiek, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Viva Wyndham Tangerine

Viva Wyndham Tangerine ligt aan de noordkust van de Dominicaanse Republiek, op wandelafstand van het centrum van Cabarete en aan een prachtig wit zandstrand. Dit is de place to be voor kitesurfers en windsurfers, want het hotel bevindt zich in het surfwalhalla van het westelijk halfrond. Maar niet getreurd als windsurfen je ding niet is, je kan er ook andere watersporten en balsporten beoefenen of je van top tot teen laten verwennen in het spacentrum. De 24/24u. All Inclusive formule zorgt er ook voor dat je op elk moment van de dag je honger of dorst kan laven. De regio van Puerto Plata/Bahía Maimón wordt aangevlogen via de luchthaven van Santo Domingo. Je houdt daarom best rekening met een lange transfer van ongeveer 4 uur.

Op vakantie naar Dominicaanse Republiek met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Viva Wyndham Tangerine.

Land

Streek

Plaats

Sterren