Viva Wyndham Dominicus Palace in Dominicaanse Republiek met Tui.be

Viva Wyndham Dominicus Palace in Dominicaanse Republiek

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Viva Wyndham Dominicus Palace in Dominicaanse Republiek misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Dominicaanse Republiek, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Viva Wyndham Dominicus Palace

Dit charmant koloniaal resort ligt vlak aan het brede strand en dicht bij Dominicus, een gezellig plaatsje met leuke winkeltjes en een goede portie couleur locale. Die couleur locale wordt ook doorgetrokken naar het hotel, dat je met de vele palmbomen en het uitgestrekte domein een zalig Caraïbisch gevoel geeft. Sfeervol dineren kan je in het buffetrestaurant van Viva Wyndham Dominicus Palace, en als gast van dit hotel kan je bovendien gebruik maken van de faciliteiten van het ernaast gelegen zusterhotel Viva Wyndham Dominicus Beach.

Op vakantie naar Dominicaanse Republiek met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Viva Wyndham Dominicus Palace.

Land

Streek

Plaats

Sterren