Vincci Rosa Beach in Tunesië met Tui.be

Vincci Rosa Beach in Tunesië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Vincci Rosa Beach in Tunesië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Tunesië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Vincci Rosa Beach

Het schitterende viersterrenhotel Vincci Rosa Beach ligt direct aan het strand en op een steenworp afstand van het centrum. Dankzij de All Inclusive waarbij en de uitgebreide faciliteiten die inbegrepen zijn, is het een goeie keuze voor families. Een dagje lekker languit aan het strand of een dagje plonsen in het zwembad, de keuze is aan jou.

Op vakantie naar Tunesië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Vincci Rosa Beach.

Land

Streek

Plaats

Sterren