Village Club Lacanau in Frankrijk met Tui.be

Village Club Lacanau in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Village Club Lacanau in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Village Club Lacanau

Het autovrije vakantiedorp Lacanau kunnen we warm aanbevelen voor een ontspannen gezinsvakantie: verblijf in half- of volpension, kinderclubs, animatie, sportieve activiteiten… Bovendien vind je er ook een privéstrand met watersportcentrum en een mooie natuur om op ontdekking te gaan. Nu met opgemaakte bedden en nog meer variatie in de maaltijden. Nieuw in zomer 2022: opfrissing van de woningen en de gemeenschappelijke ruimtes, renovatie van het zwembad en nieuwe city sport.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Village Club Lacanau in Lacanau-Médoc.

Land

Streek

Plaats

Sterren