Village Club du Soleil Montgenèvre in Frankrijk met Tui.be

Village Club du Soleil Montgenèvre in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Village Club du Soleil Montgenèvre in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Village Club du Soleil Montgenèvre

Een parel van een Village Club du Soleil: een uitzonderlijke ligging in Montgenèvre in het hart van het beroemde Frans-Italiaanse skigebied La Voie Lactée-Monts de la Lune; hier ski je zonder grenzen! Veel inbegrepen services zoals volpension, Frans-Italiaanse skipas met 1 dag Voie Lactée et 1 dag Grande Galaxie en standaard skimateriaal. Terecht een favoriet van onze klanten.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Village Club du Soleil Montgenèvre in Montgenèvre.

Land

Streek

Plaats

Sterren