Villa Taina in Dominicaanse Republiek met Tui.be

Villa Taina in Dominicaanse Republiek

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Villa Taina in Dominicaanse Republiek misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Dominicaanse Republiek, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Villa Taina

Villa Taina is het geknipte hotel voor wie houdt van een actieve vakantie. Je kan er naar hartenlust windsurfen, het ligt direct aan het strand van Cabarete. Dankzij het kleinschalige karakter van het hotel en de persoonlijke service, voel je je hier meteen thuis en kan je helemaal tot rust komen. De standaardkamers zijn gezellig en voorzien van alle comfort, de superieure kamers zijn iets ruimer. De regio van Puerto Plata/Bahía Maimón wordt aangevlogen via de luchthaven van Santo Domingo. Je houdt daarom best rekening met een lange transfer van ongeveer 4 uur.

Op vakantie naar Dominicaanse Republiek met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Villa Taina.

Land

Streek

Plaats

Sterren