Vasia Royal in Griekenland

Vertrek vandaag nog op vakantie naar Griekenland met Sunweb en geniet van een zalige vakantie in Vasia Royal

Pre-opening met spectaculaire prijzen

Gerenoveerd in 2018

Gelegen aan zee

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een vakantie in Griekenland? Dan is deze Sunweb vakantie in Vasia Royal misschien wel iets voor jou

Boek je vakantie naar Griekenland vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakanties aangeboden door Sunweb.

Vasia Royal

Vasia Royal is een mooi adres voor een heerlijke vakantie op het prachtig Kreta. Het heeft alles wat je nodig hebt om goed te kunnen genieten van hele fijne dagen in het zonnetje.

Vasia Royal is gerenoveerd en opent zijn deuren in 2018 met spectaculaire prijzen. Je verblijft deze zomer op basis van halfpension. In het restaurant staan iedere dag weer smakelijke maaltijden voor je klaar.

Het hotel is helemaal af, op details na, zoals bijvoorbeeld beplanting in de tuin en decoratie in de openbare ruimtes en kamers.
In de zomer van 2019 zal dit vakantieadres volledig aangekleed opereren als een 4 sterren hotel op basis van All Inclusive.

Voordelig op vakantie naar Griekenland met Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Pension