Valamar Collection Marea Suites in Kroatië met Tui.be

Valamar Collection Marea Suites in Kroatië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Valamar Collection Marea Suites in Kroatië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Kroatië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Valamar Collection Marea Suites

Verblijf in complete luxe met het hele gezin in het recente vijfsterrenhotel Valamar Collection Marea Suites. Dit hotel opende zijn deuren in de zomer van 2019. Omgeven door groene pijnbomen en op een paar stappen van het zandstrand, verblijf je in luxueuze suites. ‘s Morgens ontbijten met een fantastisch panoramisch uitzicht en ‘s avond met een cocktail in de hand langs de kust wandelen. Dat klinkt als genieten! De vele kinderclubs en het animatieprogramma bieden volop activiteiten voor alle leeftijden.

Op vakantie naar Kroatië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Valamar Collection Marea Suites.

Land

Streek

Plaats

Sterren