Vakantiepark Dierenbos in Nederland met Tui.be

Vakantiepark Dierenbos in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Vakantiepark Dierenbos in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Vakantiepark Dierenbos

Geitjes, herten en konijntjes. Vakantiepark Dierenbos ligt in een bosrijke omgeving waar het thema bosdieren letterlijk tot leven komt. Alle vakantiehuizen zijn ingericht in het thema ‘bosdieren’. Op Vakantiepark Dierenbos ben je elke dag omringd door boerderijdieren. Terwijl de kinderen zich vermaken op de kinderboerderij of in de beestachtig leuke speeltuinen, fiets jij naar het gezellige Den Bosch om daar te smullen van Bossche bollen. Terug op het vakantiepark schuif je samen met de hele familie aan tafel in het restaurant of ga de strijd met elkaar aan op de bowlingbaan. Leuk extra: bij je verblijf is de AttractiePas inbegrepen waarmee je gratis toegang hebt tot zes te gekke parken voor een dolle daguitstap.

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Vakantiepark Dierenbos

Land

Streek

Plaats

Sterren