Vakantiehuis in Saint-Pierre-en-Port aan zee, in Normandië.

Vakantiehuis in Saint-Pierre-en-Port aan zee, in Normandië.

Boek vandaag nog je vakantiehuis bij Basic-Travel

BEKIJK MEER OP BASIC-TRAVEL.COM ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Vakantiehuis in Saint-Pierre-en-Port aan zee, in Normandië. misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Basic-Travel.com

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod autovakanties aangeboden door Basic-Travel.com vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Vakantiehuis in Saint-Pierre-en-Port aan zee, in Normandië.

Geheel vrijstaand vakantiehuis op slechts 300 m van de schitterende kust van Les Grandes Dalles op 2 km van het dorpje Saint-Pierre-en-Port. De zee, het kiezelstrand en indrukwekkende falaises bevinden zich bijna voor de deur. Het huis is geschikt voor een groter gezelschap en ieder vindt in de afwisselende omgeving wel iets van zijn gading. Er zijn prachtige wandelpaden langs de kust en in het lichtglooiende achterland zijn tal van landweggetjes die zeer uitnodigend zijn voor fietsers. Verder valt er heel wat te bezoeken, zoals de bekende falaisekust bij Etretat. Het levendige Fécamp bereikt u ook gemakkelijk en het is er heerlijk flaneren langs de brede strandboulevard. U vindt er tal van restaurants en gezellige terrasjes. In de binnenstad bevindt zich het bezienswaardige Musée Bénedictine, waar de bekende likeur wordt gedistilleerd. In het achterland ligt het levendige plaatsje Cany-Barville waar op maandagmorgen een gezellige weekmarkt is. Voor een dagtocht zijn de historische stad Rouen en het schilderachtige Honfleur echte aanraders. In Saint-Pierre-en Port is een kruidenier, een bakker en een apotheek. Ook in het nabijgelegen Sassetot-le-Mauconduit (3 km) vindt u enkele winkels. In Cany-Barville is een supermarkt.

Op vakantie naar Frankrijk met Basic-Travel.com

Basic Travel heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1100 vakantiewoningen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privé-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.

 

 

Land

Streek

Plaats

Aantal personen