Vakantiehuis in Palazzo del Pero met zwembad, in Toscane.

Vakantiehuis in Palazzo del Pero met zwembad, in Toscane.

Boek vandaag nog je vakantiehuis bij Basic-Travel

BEKIJK MEER OP BASIC-TRAVEL.COM ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Vakantiehuis in Palazzo del Pero met zwembad, in Toscane. misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Basic-Travel.com

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod autovakanties aangeboden door Basic-Travel.com vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Vakantiehuis in Palazzo del Pero met zwembad, in Toscane.

Vrijstaand vakantiehuis met privézwembad en grote tuin, zeer rustig gelegen in de heuvels op ruim 2,5 km van Palazzo del Pero, ca.15 km ten zuidoosten van Arezzo. Het imposante huis werd in de 13e eeuw gebouwd voor militaire doeleinden. De toren, enkele schietgaten en overblijfselen van kantelen zijn hier nog getuige van. Een radicale restauratie heeft het huis omgevormd tot comfortabel en karakteristiek vakantiehuis, waarbij de sfeer van oude tijden zoveel mogelijk bewaard is gebleven. In de grote tuin kunnen kinderen heerlijk spelen. U vindt hier tevens een mooi gevormd zwembad, een terras en een dependance met woonkamer (met tafelvoetbal). Het is een ideale plek om tot rust te komen, maar ook om dit deel van Toscane te ontdekken. In de bosrijke heuvels kunt u mooie wandelingen maken. De stad Arezzo is goed te bereiken en biedt diverse culturele bezienswaardigheden: de 13e eeuwse kerk San Francesco met prachtige fresco’s, het mooie plein Piazza Grande waar iedere eerste zondag van de maand een antiekmarkt gehouden wordt, het Fortezza Medicea (een vervallen kasteel uit de 16e eeuw), het museum over de Duomo en diverse andere musea en interessante gebouwen. Ook de stadjes Cortona, Castiglion Fiorentino, Città di Castello en Citerna zijn een bezichtiging waard. Wie bereid is wat langer in de auto te zitten, kan een bezoek brengen aan Perugia, het meer van Trasimeno en zelfs aan Florence. NB: De eigenaar van dit huis bereidt op verzoek graag een diner voor u met typische streekgerechten. NB: U bereikt het huis via een goed berijdbaar half verhard pad van een kleine kilometer. De weg is hier en daar redelijk steil.

Op vakantie naar Italië met Basic-Travel.com

Basic Travel heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1100 vakantiewoningen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privé-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.

 

 

Land

Streek

Plaats

Aantal personen