Vakantiehuis in Orglandes, in Normandië.

Vakantiehuis in Orglandes, in Normandië.

Boek vandaag nog je vakantiehuis bij Basic-Travel

BEKIJK MEER OP BASIC-TRAVEL.COM ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Vakantiehuis in Orglandes, in Normandië. misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Basic-Travel.com

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod autovakanties aangeboden door Basic-Travel.com vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Vakantiehuis in Orglandes, in Normandië.

Zeer centraal in de Manche ligt dit geheel vrijstaande, gerestaureerde natuurstenen vakantiehuis met tuin en terras op 2 km van het dorpje Orglandes, 13 km ten zuiden van het stadje Valognes. Vanuit uw vakantiehuis, dat naast het boerenbedrijf van de eigenaar is gelegen, kunt u tal van uitstapjes maken. Zowel de west-als de oostkust van het departement zijn gemakkelijk te bereiken. In oostelijke richting vindt u de zandstranden van Ravenoville-Plage (17 km) en ook de bekende invasiestranden van Utah Beach (20 km). Sainte-Mère-Eglise met het oorlogsmuseum bevindt zich op slechts 9 km. In oostelijke richting ligt het gezellige kustplaatsje Barneville-Carteret (27 km). Vanuit Carteret is er in het seizoen een regelmatige bootverbinding met het eiland Jersey, een dagtocht naar het Engelse eiland is zeker aan te bevelen. Iets verder weg, in noordelijke richting, ligt Cherbourg, een bezoek aan deze bedrijvige havenstad is de moeite waard, evenals een tochtje naar de karakteristieke vissersplaatsjes Saint-Vaast-la-Hougue en Barfleur. Bij het nabijgelegen Saint-Saveur-le-Vicomte (10 km) is een vrijetijdspark waar o.a. kano’s worden verhuurd. U kunt een schitterende tocht maken over de rivier de Douve. Ook zijn er in het ongerepte natuurgebied rond dit dorp een aantal gemarkeerde wandelroutes. In Orglandes is een kruidenier die tevens brood verkoopt. Voor alle overige voorzieningen kunt u terecht in Picauville en Sainte-Mère Eglise. Bij Saint-Jean-de-la-Rivière is een 9-holes golfbaan (27 km).

Op vakantie naar Frankrijk met Basic-Travel.com

Basic Travel heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1100 vakantiewoningen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privé-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.

 

 

Land

Streek

Plaats

Aantal personen