Vakantiehuis in Liouc met zwembad, in Languedoc-Roussillon.

Vakantiehuis in Liouc met zwembad, in Languedoc-Roussillon.

Boek vandaag nog je vakantiehuis bij Basic-Travel

BEKIJK MEER OP BASIC-TRAVEL.COM ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Vakantiehuis in Liouc met zwembad, in Languedoc-Roussillon. misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Basic-Travel.com

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod autovakanties aangeboden door Basic-Travel.com vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Vakantiehuis in Liouc met zwembad, in Languedoc-Roussillon.

Ruim vakantiehuis met een groot privé zwembad op ruim 2 km van het dorp leuke Quissac, 34 km ten westen van Nîmes. Het huis, waarvan zich alle vertrekken op de begane grond bevinden, ligt in een gehuchtje bij het dorpje Liouc op een royaal, geheel ommuurd terrein. Op het grasveld voor het huis kunnen kinderen naar hartelust spelen en het zwembad, dat gezuiverd wordt d.m.v. electrolyse van zout, is beveiligd met een goede omheining. Liouc ligt in een mooie, heuvelachtige omgeving met veel wijngaarden en bossen. Voor alle boodschappen, cafés en restaurants kunt u terecht in Quissac, op slechts 1,5 km is al een supermarkt. De ligging is ideaal voor het verkennen van de afwisselende streek. Zowel het ruige berggebied van de Cevennen als de kust van de Middellandse Zee zijn goed te bereiken. Aan de voet van de Cevennen liggen karakteristieke plaatsjes als Sauve, Saint-Hippolyte-du-Fort, Saint-Jean-du-Gard en Anduze. De zandstranden bij La Grande Motte bevinden zich op 47 km en zijn goed te bereiken. Een bezoek aan het ommuurde plaatsje Aigues-Mortes met de indrukwekkende vestingtorens is zeer de moeite waard en uitstekend te combineren met een tocht door de Camargue. Ook op cultureel gebied valt er het één en ander te beleven. Zowel Nîmes als Montpellier zijn levendige, bezienswaardige steden en mogen niet op het programma ontbreken, evenals de beroemde Pont-du-Gard bij Uzès.

Op vakantie naar Frankrijk met Basic-Travel.com

Basic Travel heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1100 vakantiewoningen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privé-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.

 

 

Land

Streek

Plaats

Aantal personen