Vakantiehuis in Le Tour-du-Parc aan zee, in Bretagne.

Vakantiehuis in Le Tour-du-Parc aan zee, in Bretagne.

Boek vandaag nog je vakantiehuis bij Basic-Travel

BEKIJK MEER OP BASIC-TRAVEL.COM ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Vakantiehuis in Le Tour-du-Parc aan zee, in Bretagne. misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Basic-Travel.com

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod autovakanties aangeboden door Basic-Travel.com vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Vakantiehuis in Le Tour-du-Parc aan zee, in Bretagne.

Geheel vrijstaand vakantiehuis bij Le Tour-du-Parc aan de zuidkust van Bretagne, 20 km ten zuiden van Vannes. Het goed ingerichte huis, met mooie tuin en fijn terras is gelegen in een rustige buurt op 500 m van het centrum van het dorp en 900 m van zee en het strand. Voor kinderen zijn er schommels en er is een speelhuisje. De eigenaar stelt in overleg enkele fietsen beschikbaar. Le Tour-du-Parc, bevindt zich op het Presqu’île de Rhuys, een schiereiland met aan de ene kant de Golf van Morbihan en aan de andere kant de oceaan. Het dorp, waar u de meeste voorzieningen vindt (supermarkt, bakker, bar, restaurant), is vooral ook bekend vanwege de oesterteelt. Het schiereiland is een eldorado voor wandelaars en fietsers. Prachtige wandelpaden voeren u langs de gehele kust en voor fietsers zijn er meerdere gemarkeerde routes. Er zijn heel wat uitstapjes te maken. Vlakbij kunt u het pontje nemen dat u naar Damgan brengt, een tochtje over het water van 5 minuten (i.p.v. 20 km per auto). Arzon is een wat mondainere badplaats met een grote plezierhaven en Port-Navalo, helemaal op de punt van het schiereiland is een gezellig kustplaatsje. Hier vandaan kunt u de boot nemen naar het Ile aux Moines of naar één van de eilanden voor de kust, het Ile de Houat, het Ile de Hoedic of Belle Ile. De stad Vannes is zeker een bezoek waard, het heeft een prachtig, oud centrum en op zaterdag is er een grote markt.

Op vakantie naar Frankrijk met Basic-Travel.com

Basic Travel heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1100 vakantiewoningen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privé-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.

 

 

Land

Streek

Plaats

Aantal personen