Vakantiehuis in Frayssinet-le-Gélat, in Dordogne-Limousin.

Vakantiehuis in Frayssinet-le-Gélat, in Dordogne-Limousin.

Boek vandaag nog je vakantiehuis bij Basic-Travel

BEKIJK MEER OP BASIC-TRAVEL.COM ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Vakantiehuis in Frayssinet-le-Gélat, in Dordogne-Limousin. misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Basic-Travel.com

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod autovakanties aangeboden door Basic-Travel.com vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Vakantiehuis in Frayssinet-le-Gélat, in Dordogne-Limousin.

Zeer rustig gelegen, geheel vrijstaand vakantiehuis met groot terrein op ca.2 km van het dorpje Frayssinet-le-Gélat in het prachtige gebied tussen de rivieren Lot en Dordogne. Het huis met z’n bijgebouwtjes staat op een terrein van ca. 20 ha. U bewoont de verdieping (de benedenverdieping is niet in gebruik) die wordt bereikt via de buitentrap. Bovenaan de trap is een klein zithoekje gemaakt maar ook beneden heeft u een ruim terras met zithoek. Eén van de slaapkamers is gesitueerd in het torentje. Rond het huis vindt u ruim 3000 m2 gazon waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Vanuit uw vakantiehuis zijn leuke uitstapjes te maken, zoals naar het schilderachtige aan de rivier de Lot gelegen plaatsje Puy-l’Evêque (11 km), naar de historische stad Cahors (32 km), het kasteel van Bonaguil (20 km) of naar het marktstadje Gourdon (29 km). Ook het oude vestingplaatsje (bastide) Villefranche-du-Périgord (10 km ) is de moeite waard. Bij het dorp (1 km) is een recreatiemeer waar u kunt zwemmen en vissen. In Puy-l’Evêque zijn kano’s te huur. In Frayssinet zijn enkele basisvoorzieningen, voor de overige boodschappen kunt u terecht in Cazals (10 km) en Puy-l’Evêque (11 km). Er is een manege op ca. 1 km.

Op vakantie naar Frankrijk met Basic-Travel.com

Basic Travel heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1100 vakantiewoningen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privé-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.

 

 

Land

Streek

Plaats

Aantal personen