Unahotels Hotel Capotaormina in Italië met Tui.be

Unahotels Hotel Capotaormina in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Unahotels Hotel Capotaormina in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Unahotels Hotel Capotaormina

Unahotels Hotel Capotaormina, het vroegere Atahotel Capotaormina, heeft een prachtige ligging op een smalle, rotsachtige landtong bij Taormina, aan het einde van de baai van Giardini Naxos en wordt omgeven door een kristalheldere zee. Aan de ene kant overkoepelt de Etna de baai, aan de andere kant kijkt het hotel uit over ‘Isola Bella’ met het vasteland op de achtergrond. Een uniek zicht dat o.a. werd gebruikt in enkele bekende films zoals ‘Le Grand Bleu’ van Luc Besson. Dit hotel garandeert je een uiterst aangename en rustgevende vakantie. Het unieke kader zal zeker tot je verbeelding spreken!

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Unahotels Hotel Capotaormina.

Land

Streek

Plaats

Sterren