Ubud Village Hotel in Indonesië met Tui.be

Ubud Village Hotel in Indonesië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Ubud Village Hotel in Indonesië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Indonesië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Ubud Village Hotel

Het elegante Ubud Village Hotel is ideaal voor wie de bezienswaardigheden van Ubud wil ontdekken: zowel het ‘Monkey Forest’, een door apen bewoonde jungle met drie tempels, als het koninklijk paleis, waar tentoonstellingen en traditionele dansoptredens worden gehouden, liggen op wandelafstand. En ook het centrum van levendig Ubud, het culturele hart van het eiland, bereik je zo. Het landschap rondom Ubud is dan weer bezaaid met prachtige groene rijstvelden. Nadat je de omgeving hebt verkend, is het echt thuiskomen in dit kleinschalige hotel, dat verscholen ligt in een groene oase van rust. Nog even ontspannen aan het zwembad of in de wellness, uitrusten in je comfortabele kamer, ‘s morgens een heerlijk ontbijtje en je kan er weer tegenaan voor een nieuwe dag vol verrassingen. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek. Hij/zij is wel telefonisch of via de app bereikbaar.

Op vakantie naar Indonesië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Ubud Village Hotel.

Land

Streek

Plaats

Sterren