Turan Prince World in Turkije met Tui.be

Turan Prince World in Turkije

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Turan Prince World in Turkije misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Turkije, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Turan Prince World

Turan Prince World in Side, Manavgat biedt een uitgebreide All In formule met heel wat activiteiten om je vakantie uitdagend en ontspannend te maken. Zo zijn er tal van balsporten, fitness- en wellnessmogelijkheden, een kleine zoo met 15 diersoorten en zelfs een pretpark met onder meer een reuzenrad, achtbaan, draaimolen en treintje. Alle restaurants zijn inbegrepen en je kan er het klokje rond terecht voor een drankje. Wie kiest voor een Select kamer, wordt in de watten gelegd met vele extraatjes zoals een fles champagne bij aankomst, elke dag lekkernijen op de kamer en een exclusief à-la-carterestaurant. In 2019 werden alle kamers in het hoofdgebouw gerenoveerd.

Op vakantie naar Turkije met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Turan Prince World.

Land

Streek

Plaats

Sterren