Turan Prince in Turkije met Tui.be

Turan Prince in Turkije

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Turan Prince in Turkije misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Turkije, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Turan Prince

In hotel Turan Prince in Side, Colakli verblijf je in een kamer in het hoofdgebouw of in het Park Villa gebouw, die door een weg van elkaar gescheiden worden. Kinderen beleven er de tijd van hun leven dankzij de vele kinderfaciliteiten: kinderbuffet tijdens de hoofdmaaltijden, een kinderspeeltuin, miniclub, kleine dierentuin en ‘s avonds een leuke minidisco om de dag af te sluiten. Verder geniet iedereen hier van een uitgebreide All In formule. In 2019 werden de badkamers in het hoofdgebouw gerenoveerd.

Op vakantie naar Turkije met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Turan Prince.

Land

Streek

Plaats

Sterren