Tuindorphotel ‘t Lansink in Nederland met Tui.be

Tuindorphotel ‘t Lansink in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Tuindorphotel ‘t Lansink in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Tuindorphotel ‘t Lansink

Tuindorphotel ’t Lansink combineert de sfeer van toen met de kwaliteit van nu. Het hotel ligt in een voormalig theehuis dat dateert uit 1916 en heeft zijn historische karakter behouden. De service is prima, maar de absolute top is het restaurant dat bekroond is met 1 Michelinster en geleid wordt door chefkok Lars van Galen die altijd op zoek is naar de beste ingrediënten. En ook de wijnkelder is een pareltje. Pure culinaire verwennerij!

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Tuindorphotel ‘t Lansink

Land

Streek

Plaats

Sterren