TUI SUNEO Althea Village in Griekenland met Tui.be

TUI SUNEO Althea Village in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze TUI SUNEO Althea Village in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

TUI SUNEO Althea Village

TUI SUNEO Althea Village is een budgetvriendelijk hotel, ideaal voor een aangename All Inclusive vakantie op Kreta. Het werd opgebouwd als een gezellig Grieks vakantiedorpje met mooie tuinen en wordt omgeven door oude olijfbomen. Het zandstrand ligt op wandelafstand, alsook talrijke winkeltjes en tavernes. Bovendien ligt het centrum van Chania, met zijn oude Venetiaanse haven, op slechts 4 km. Hier geniet je van een leuke vakantie in een typisch Kretenzische omgeving waar het vriendelijke personeel veel oog heeft voor de wensen van de gasten.
Ontdek TUI SUNEO.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in TUI SUNEO Althea Village.

Land

Streek

Plaats

Sterren