TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh in Egypte met Tui.be

TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh in Egypte

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh in Egypte misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Egypte, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh

Dankzij de vele ontspanningsfaciliteiten en voorzieningen is dit de perfecte ‘all together’ club voor een vakantie als koppel, als single of met de hele familie. De uitgebreide All Inclusive formule zorgt er bovendien voor dat je een ruime keuze hebt aan maaltijden. Deze club ligt direct aan het brede, lange zand- en kiezelstrand dat lichtjes naar beneden afloopt. Bij eb ligt het koraalrif vrij, bij vloed is het met ongeveer 50 cm water bedekt tot de rifrand. Vanaf deze rand gaat de zeebodem loodrecht naar beneden. Een 240 m lange steiger loopt in zee, je kan het water in via laddertjes. Waterschoenen zijn aan te raden.
Ontdek TUI MAGIC LIFE.

Op vakantie naar Egypte met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh.

Land

Streek

Plaats

Sterren