TUI MAGIC LIFE Fuerteventura in Spanje met Tui.be

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze TUI MAGIC LIFE Fuerteventura in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura is een paradijs voor fietsers en biedt je de perfecte combinatie van sport en ontspanning. Begeleide mountainbike- en racefietstochten en fitnesscursussen zijn slechts enkele voorbeelden van de vele sportmogelijkheden. Daarnaast kan je hier ook heerlijk ontspannen: aan het zwembad, in de chill-out zone (adults only), in de sauna of het stoombad in de naturistenzone (vanaf 18 jaar)… Voor wie een tikkeltje meer wenst zijn er de superieure kamers en juniorsuites in het Private Lodge gedeelte, enkel voor volwassenen vanaf 16 jaar en met enkele leuke extra’s op de kamer en exclusief gebruik van een panoramisch zoetwaterzwembad.
Ontdek TUI MAGIC LIFE.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in TUI MAGIC LIFE Fuerteventura.

Land

Streek

Plaats

Sterren