Tui last minute Spanje in Villa Mandi Golf Resort

Tui last minute Spanje in Villa Mandi Golf Resort

Ontdek meer op Tui.be ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een last minute vakantie ? Dan is deze Tui last minute Spanje in Villa Mandi Golf Resort misschien wel iets voor jou

Boek je last minute vakantie naar Spanje vandaag nog online bij Tui.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare last minute reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod lastminutes aangeboden door Tui ( het vroeger jetair).

Tui last minute Spanje in Villa Mandi Golf Resort

Met een golfterrein vlak naast de deur is het Villa Mandi Golf Resort perfect gelegen voor golfliefhebbers. Ook voor een vakantie met de kinderen ben je hier aan het juiste adres. Je verblijft er namelijk in ruime appartementen. Wat denk je van wat dolle waterpret in het populaire Siam Park? Met de shuttle service van het hotel sta je er in enkele minuten. In het hotel zelf kan je lekker luieren aan het zwembad en ook een wandeling naar Los Cristianos behoort tot de mogelijkheden. Niks moet en alles mag tijdens een zonvakantie in Villa Mandi Golf Resort. Alle appartementen werden vernieuwd in 2020 en hebben nu een douche en parketvloer (beelden dateren van voor de renovatie).

Last minutes Spanje bij Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Land

Streek

Plaats

Pension

Sterren

Vertrekluchthaven