Tui last minute Spanje in Jardin Tropical

Tui last minute Spanje in Jardin Tropical

Ontdek meer op Tui.be ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een last minute vakantie ? Dan is deze Tui last minute Spanje in Jardin Tropical misschien wel iets voor jou

Boek je last minute vakantie naar Spanje vandaag nog online bij Tui.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare last minute reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod lastminutes aangeboden door Tui ( het vroeger jetair).

Tui last minute Spanje in Jardin Tropical

Jardin Tropical is al jaren een van de toppers van Tenerife. Deze oase belooft heerlijke momenten, een ontspannen sfeer, welzijn en service. Met maar liefst 5 restaurants word je hier ook op culinair gebied verwend. ‘s Avonds kan je kiezen voor een gevarieerd diner in de ‘Laguna Food Market’, een Italiaanse pasta in restaurant ‘Ugo & Vandino’, een lekkere steak in het steakhouse… Op zoek naar een persoonlijke service van de hoogste kwaliteit? Boek dan een van de 90 exclusieve ‘Club’ kamers en geniet van de speciale Premium Service! Ook beachclub ‘Las Rocas’ ademt een luxe sfeer. Vanop het 6.000 m2 grote solarium (verdeeld over 5 terrassen) geniet je van een schitterend zicht op de Atlantische Oceaan en het eiland La Gomera en van een heerlijke rust op zeer comfortabele zonnebedjes. Het zwembad, uit de rotswanden gekerfd, wordt omgeven door groen en wordt dagelijks gevuld met nieuw zeewater. Een zeer ‘frisse’ ervaring!

Last minutes Spanje bij Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Land

Streek

Plaats

Pension

Sterren

Vertrekluchthaven