TUI BLUE Toscana Resort Castelfalfi in Italië met Tui.be

TUI BLUE Toscana Resort Castelfalfi in Italië wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Italië bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Italië op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Toscana Resort Castelfalfi in Italië.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

TUI BLUE Toscana Resort Castelfalfi

Luxueus vijfsterrenhotel volgens het TUI BLUE concept in een prachtig landschap. Geniet van het moderne comfort en de uitstekende lokale keuken. Zin om een balletje te slaan? Toscana Resort Castelfalfi beschikt over gerenommeerde 9 en 18 holesgolfterreinen. Op de World Luxury Hotel Awards 2019 ontving het hotel voor de tweede keer op rij de award voor ‘Best Luxury Golf Resort’. In 2018 kreeg het de prijs ‘Europe’s best Luxury Wine Estate Hotel’.

TUI BLUE
AUTHENTIEKE MOMENTEN
• Lokale experts
• Superieure, plaatselijke keuken
• Exclusieve uitstappen
• BLUEf!t programma
• BLUE app voor al je wensen
Met TUI BLUE For All ontdek je de plaatselijke cultuur in een comfortabele omgeving. Authentieke vakantie-ervaringen, perfect voor de moderne lifestyle reiziger!

Ontdek TUI BLUE.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Italië met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in TUI BLUE Toscana Resort Castelfalfi in Castelfalfi.

Land

Streek

Plaats

Sterren