TUI BLUE Schladming in Oostenrijk met Tui.be

TUI BLUE Schladming in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in TUI BLUE Schladming in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

TUI BLUE Schladming

Bij TUI BLUE draait alles om jou. Dit trendy hotel is het juiste adres voor een sportieve vakantie in een regio van superlatieven. Op en rond de 2995 m hoge Dachstein-berg vind je 1000 km wandelwegen, 930 km mountainbike paden en 300 meren. Heel wat attracties zijn inbegrepen bij je verblijf met de Schladming-Dachstein Sommercard, ontdek zeker het mooie Erlebnisbad van Schladming met zwembaden en waterglijbanen. Familietip: kinderen zijn gratis tot en met 14 jaar en slapen in een aparte kamer.

TUI BLUE
AUTHENTIEKE MOMENTEN
• Lokale experts
• Superieure, plaatselijke keuken
• Exclusieve uitstappen
• BLUEf!t programma
• BLUE app voor al je wensen
Met TUI BLUE For All ontdek je de plaatselijke cultuur in een comfortabele omgeving. Authentieke vakantie-ervaringen, perfect voor de moderne lifestyle reiziger!

Ontdek TUI BLUE.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in TUI BLUE Schladming in Schladming.

Land

Streek

Plaats

Sterren