TUI BLUE Elounda Village (2) in Griekenland met Tui.be

TUI BLUE Elounda Village (2) in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze TUI BLUE Elounda Village (2) in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

TUI BLUE Elounda Village (2)

Het schitterende hotel TUI BLUE Elounda Village biedt, naast een uitzonderlijke ligging aan de prachtige baai van Mirabello, een unieke sfeer en een ongekende gezelligheid voor een echte ontspannende vakantie. Het hoofdgebouw en de verschillende bijgebouwtjes liggen verspreid in een mooie tuin en het mooie zwembad bestaat uit 3 niveaus. Je logeert er in sfeervol ingerichte kamers. Vriendelijke en persoonlijke service, een echte aanrader voor koppels! Je kan ook kiezen voor een verblijf in een ‘Deep Blue Deluxe Waterfront’ juniorsuite of bungalow, die op de rand van de klif liggen en zo een adembenemend uitzicht bieden op de Egeïsche Zee. Vroeg boeken is de boodschap!
Zie TUI BLUE Elounda Village (1) (code 12645) indien je wenst te verblijven in een standaardkamer, bungalow, ‘Mythica’ kamer of promokamer.

Ontdek TUI BLUE.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in TUI BLUE Elounda Village (2).

Land

Streek

Plaats

Sterren