TUI BLUE Bellevue in Kroatië met Tui.be

TUI BLUE Bellevue in Kroatië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze TUI BLUE Bellevue in Kroatië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Kroatië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

TUI BLUE Bellevue

TUI BLUE Bellevue is gelegen aan de voet van een heuvel, bebost met pijnbomen. Het is ideaal voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, maar ook om volledig tot rust te komen. Je hebt hier een ruime keuze uit verschillende soorten familiekamers. Het strand, dat langzaam afloopt in de heldere zee, is opgedeeld in 3 stukken, eentje om te relaxen, eentje speciaal voor gezinnen en een hoofdgedeelte. Je kan ook kiezen uit 3 zwembaden om je dag door te brengen. Laat je ook eens verrassen in het restaurant door al wat de kok je te bieden heeft. Dit is een populair hotel dus vroeg boeken is de boodschap!
Ontdek TUI BLUE.

Op vakantie naar Kroatië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in TUI BLUE Bellevue.

Land

Streek

Plaats

Sterren