Torre Guaceto Oasis in Italië met Tui.be

Torre Guaceto Oasis in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Torre Guaceto Oasis in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Torre Guaceto Oasis

Een viersterrenservice en comfort van hetzelfde niveau, dat vind je in het recente vernieuwde Torre Guaceto Oasis. De kamers van het hotel zijn verspreid over verschillende gebouwen, verscholen in een prachtige tuin. Een echte oase dus! Het is er genieten voor klein een groot: van de heerlijke lokale specialiteiten, van een plons in het zwembad, van de leuke animatie… Op 400 meter ligt het privéstrand van Torre Guaceto Oasis. Daar kan je te voet naartoe, met de gratis shuttle, óf met de fietsen die je bij het hotel kan huren. Een ander plekje dat je zeker moet bezoeken is het natuurreservaat Torre Guaceto, dat deels in zee en deels op het land ligt en een rijke fauna en flora huisvest.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Torre Guaceto Oasis.

Land

Streek

Plaats

Sterren