The Slaak Rotterdam, A Tribute Portfolio Hotel in Nederland met Tui.be

The Slaak Rotterdam, A Tribute Portfolio Hotel in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze The Slaak Rotterdam, A Tribute Portfolio Hotel in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

The Slaak Rotterdam, A Tribute Portfolio Hotel

De kamers van het bijzondere hotel The Slaak zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Een heerlijk bed, badkamer met regendouche en apart toilet maken jouw verblijf extra aangenaam. Het pand waarin dit luxehotel werd gevestigd is uitgeroepen tot rijksmonument. Als belangrijk onderdeel van de Rotterdamse wederopbouw verrees dit in 1952-1954 om er door de jaren heen diverse dagbladen in te huisvesten. Zo werd het socialistische dagblad Het Vrije Volk tot 1972 hier gemaakt en gedrukt. Maar de historie van het pand en de krant gaat nog verder terug en zo kent het pand ook belangrijke oorlogsherinneringen.

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in The Slaak Rotterdam, A Tribute Portfolio Hotel

Land

Streek

Plaats

Sterren