The Maji Beach Boutique Hotel in Kenia met Tui.be

The Maji Beach Boutique Hotel in Kenia

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze The Maji Beach Boutique Hotel in Kenia misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Kenia, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

The Maji Beach Boutique Hotel

Het kleinschalige The Maji Beach Boutique Hotel in Kenia tovert een glimlach op je gezicht. Je proeft hier de geschiedenis van het oude woonhuis van de eigenaar en je voelt de service die uit het hart komt. Aan het spierwitte strand van Diani Beach droom je weg in een uniek ingerichte comfortabele kamer en bereidt de kok een maaltijd naar jouw persoonlijke wensen. Met een 118 meter lang zwembad, dat om het hotel kronkelt, kun je pas écht een baantje trekken om daarna heerlijk neer te ploffen op je ligzetel. Een vakantie die voelt als thuiskomen. Gasten vanaf 12 jaar worden hier welkom geheten.

Op vakantie naar Kenia met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in The Maji Beach Boutique Hotel.

Land

Streek

Plaats

Sterren