Terme 3000 Hotel Livada Prestige in Slovenië met Tui.be

Terme 3000 Hotel Livada Prestige in Slovenië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Terme 3000 Hotel Livada Prestige in Slovenië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Slovenië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Terme 3000 Hotel Livada Prestige

Hotel Livada Prestige is een prachtig, luxueus vijsterrensterrenhotel op het ‘Terme 3000’-resort. Hier vind je alles voor een relaxvakantie. Je komt volledig tot rust in het unieke zwarte wellnesswater. Wil je het meer actief, dan heb je onbeperkt toegang tot het aquapark ‘Terme 3000’ met verschillende zwembaden en glijbanen. Op wandelafstand vind je het centrum van Moravske Toplice waar je kan shoppen.

Op vakantie naar Slovenië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Terme 3000 Hotel Livada Prestige

Land

Streek

Plaats

Sterren