Swahili Beach Resort in Kenia met Tui.be

Swahili Beach Resort in Kenia

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Swahili Beach Resort in Kenia misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Kenia, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Swahili Beach Resort

Swahili Beach houdt veel meer in dan wat je op het eerste gezicht zou denken. Je raakt er in vervoering door de aroma’s in de restaurants, de opzwepende muziek, de architectuur… Dit hotel werd gebouwd met oog voor de natuur, om de ecologische impact zo klein mogelijk te houden maar jou toch genoeg comfort te bieden. Pure ontspanning is het, wanneer je vanuit het zwembad, dat uit 7 aparte ‘infinity’ zwembadjes bestaat, het uitzicht gadeslaat. Geniet van dit stukje paradijs.

Op vakantie naar Kenia met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Swahili Beach Resort.

Land

Streek

Plaats

Sterren