Sunêlia Domaine de la Dragonnière in Frankrijk met Tui.be

Sunêlia Domaine de la Dragonnière in Frankrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Sunêlia Domaine de la Dragonnière in Frankrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Sunêlia Domaine de la Dragonnière

Je voelt je als God in Frankrijk in dit vakantiedorp waar altijd een gezellige drukte heerst. Al jarenlang is Sunêlia Domaine de la Dragonnière een geliefd vakantiedomein bij de Belgen. Je geniet hier met de kinderen of als koppel van een waaier aan activiteiten. Duik in 8.000 m2 waterfun en de pretzone ‘Le Lagon’, goed voor nog eens 10.000 m2 waarvan 3.500 m2 water. Voor de kids is dit een paradijs met meertalige kinderclubs het hele jaar door.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Sunêlia Domaine de la Dragonnière

Land

Streek

Plaats

Sterren