Sowell Résidences Les Chênes Verts in Frankrijk met Tui.be

Sowell Résidences Les Chênes Verts in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Sowell Résidences Les Chênes Verts in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Sowell Résidences Les Chênes Verts

Het drie hectare grote domein Sowell Residences Les Chênes Verts bestaat uit kleine gebouwen met appartementen op de begane grond of op de verdieping en uit een hotel. De 2 zwembaden, de speciale all-in formule met lunchpakket dat je zelf mag samenstellen, de kinderkortingen en, in het seizoen, de animatie en kinderclubs maken jouw verblijf ongetwijfeld tot een succes.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Sowell Résidences Les Chênes Verts in St-Raphaël.

Land

Streek

Plaats

Sterren