Sowell Hotels L’Olivier in Frankrijk met Tui.be

Sowell Hotels L’Olivier in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Sowell Hotels L’Olivier in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Sowell Hotels L’Olivier

Sowell Hotels L’Olivier omvat het centrale gebouw Les Amandiers met bar, restaurant en vernieuwd zwembad en de 200m verder gelegen Hameau l’Olivier. Het hotel ligt aan de rand van de Camargue en biedt, naast animatie voor klein en groot in het hoogseizoen, ook interessante kinderkortingen en een all-informule met ’s middags een lunchpakket dat je zelf kan samenstellen. Dat alles voor een heel correct vakantiebudget. Het enige wat je nog moet doen is deze bestemming in de Provence boeken en genieten van de landelijke omgeving en culturele pareltjes.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Sowell Hotels L’Olivier in Arles.

Land

Streek

Plaats

Sterren