Sowell Hotels Les Chevaliers in Frankrijk met Tui.be

Sowell Hotels Les Chevaliers in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Sowell Hotels Les Chevaliers in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Sowell Hotels Les Chevaliers

In het recent gerenoveerde Sowell Hotels Les Chevaliers zal je ongetwijfeld graag vertoeven na vele uurtjes slenteren in de stad en na je ontdekkingstochten naar architectonische en culturele parels van het Pays des Cathares en het beroemde Canal du Midi. De comfortabele kamers met airconditioning, het restaurant ‘Le Troubadour’, het terras en de tuin aan de oever van de Aude en tegenover de Cité zijn het decor voor jouw ontspannen verblijf.

Insider tip: laat niet na de befaamde gastronomie van Zuid-Oost Frankrijk te ontdekken. Hier geniet je gegarandeerd van een reis in het verleden en in het heden.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Sowell Hotels Les Chevaliers in Carcassonne.

Land

Streek

Plaats

Sterren