Sowell Hotels Ardèche (domaine Le Rouret) in Frankrijk met Tui.be

Sowell Hotels Ardèche (domaine Le Rouret) in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Sowell Hotels Ardèche (domaine Le Rouret) in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Sowell Hotels Ardèche (domaine Le Rouret)

Het Sowell Hotels Ardèche is schitterend gelegen in de buurt van Grospierres tussen de Cevennen en de Provence en biedt een verbluffend uitzicht op de uitlopers van de bergen van de Ardèche. Dit hotel met zowel 2 persoonskamers als familiekamers tot 6 personen, voorzien van airco, ligt op het vakantiedomein Le Rouret. Je verblijft er in all-in. Verder heb je toegang tot de sportfaciliteiten van het domein zoals de zwembaden, waarvan één met wildwaterrivier, de activiteiten (deels tegen betaling), speelterreinen en animatie. Kortom alles voor een geslaagd verblijf. Belgische gasten houden terecht al jaren van deze populaire bestemming

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Sowell Hotels Ardèche (domaine Le Rouret) in Grospierres.

Land

Streek

Plaats

Sterren