Sommos Hotel Aneto in Spanje met Tui.be

Sommos Hotel Aneto in Spanje wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Spanje bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Spanje op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Sommos Hotel Aneto in Spanje.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Sommos Hotel Aneto

Het bekende Sommos Hotel Aneto is het paradepaardje in de wijde omgeving. Je verblijft er in sublieme kamers met een stijlvol interieur, verspreid over het hotelgebouw en het bijgebouw Benasque Spa *** (op 30 m) waar ook de wellness is. Kortom, ideaal voor de vakantiegast die op zoek is naar dat tikkeltje meer. Aan het hotel starten prachtige, goed bewegwijzerde wandel- en fietswegen geschikt voor zowel minder ervaren als geoefende wandelaars en fietsers.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Spanje met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Sommos Hotel Aneto in Benasque.

Land

Streek

Plaats

Sterren