Sol Umag for Plava Laguna in Kroatië met Tui.be

Sol Umag for Plava Laguna in Kroatië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Sol Umag for Plava Laguna in Kroatië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Kroatië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Sol Umag for Plava Laguna

Het hotel ligt direct aan een strand waar je heerlijk kunt relaxen. Je verblijft in moderne en comfortabele, gerenoveerde kamers. Wist je dat het wellness centrum in dit hotel een award gewonnen heeft? Vanaf het hotel ben je in no-time in het centrum van Umag, zowel te voet als met een leuk toeristentreintje. Als een dagje niets doen je meer ligt kan je een duik nemen in het zwembad en zalig ontspannen. Eet ‘s avonds in het buffet- of à la carte restaurant en sluit de dag af met een hapje of drankje in de lobbybar.

Op vakantie naar Kroatië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Sol Umag for Plava Laguna.

Land

Streek

Plaats

Sterren