Sol Sipar for Plava Laguna in Kroatië met Tui.be

Sol Sipar for Plava Laguna in Kroatië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Sol Sipar for Plava Laguna in Kroatië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Kroatië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Sol Sipar for Plava Laguna

In Umag vind je Sol Sipar for Plava Laguna. ‘s morgens kan je hier heerlijk ontbijten op het terras. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Adriatische Zee. Vervolgens plof je neer op een ligbed aan het zwembad. Na een dagje ontspannen is Umag de perfecte locatie om een terrasje te doen of door te gaan in een van de beach clubs. Kortom, er is genoeg te beleven voor jong en oud. Dit hotel is vooral geschikt voor koppels of gezinnen die in alle rust willen genieten.

Op vakantie naar Kroatië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Sol Sipar for Plava Laguna.

Land

Streek

Plaats

Sterren